Wednesday, 3 July 2013

Batu 8's school

disebabkan terlampau bosan dan tidak buat apa apa. mulalar tergerak hati nak menjenguk blog yang dah berkurun lamanya. herm. asalnyer saje usha blog resepi masakan. haa giteww cto dah semakin matang,mohon para husband jangan risau. saya tak la teruk sangat tapi. so-so lah. haha . okeyy babe. takde kaitan yang masih hidup atau yang dah pergi. just biler tengah mengulat tadi aku ade gak  bukak album lelama time zaman muda mudi dulu. . fuhh. jumpe gambar tak senonoh time kat alam skola tu of course la kan.gelak mengekek sensorang. tudung baci, kemut kemot, baju senteng, muka hitam. antaranya :


     tudiaaaaaaaaaaa...

jangan tanya aku ni masa bila. ni time hingusan. stock akak akak ragging kami. *form2 kot

muka budak budak hyeng !

form 2 !


haaa. see. cariklah aku kalau korang kenal. tudung baci, muka cam arang yg macam tak arang la. rileks la beb, tngok la. time sukan kan. yedak. ni sunburn namanyer

ni time kekurus dedulu, 


                         
                                                                  girls of leviathns                                                 


di sebalik tirai ceramah dari ahmad basyir *yekot.haha

 


korang ade dak.? dah jadi senior, kami pula yang kena ragging dengan abg navy. terpaksa pumping atas lopak air. dorang kisah ape.janji puas.*maritim*

dah ujung taun time rumah gemilang tetap tak putih putih. hmm


utp moment



                       THIS! 5 Ibnu khaldun. 






few week before spm. ade mentor. note ditampal di setiap locker. buku bersepah berguguran.5AJ after rombak kelas untuk study group . gigih kan




di sini lah kami bertempur !



 after paper bio.malam before balik kami buat bbq n round skola

khatam Quran rasanya



tudiaaa kronologi selama 5 tahun kat sana. kalau nak cerita kisahnyer memang tak mampu lah di sini. ayuh kite open table reramai. seminggu pon belum cukup. belum lagi keluar cerita kena settle dengan akak senior sampai pukul 4 pagi 1 septembar tu. belum lagi pasal panjat pagar waktu pegi skola n time magrib sebab keluar lambat. belum lagi nyorok dalam locker, bawah katil, dalam toilet semata mata  taknak turun riadah. .plus ama nyanyi lagu MY HEART  dekat sesorang and yang  miron pulak duk ngingau pasal subjek sejarah. duk cakap perkataan  'thailand' time tidur.tu satu persoalan dari dulu sampai sekarang.takpelah miron. thailand thailand kau pun bulan 9 ni dah nak fly ke india. we gonna mischu ! plus plus lagi .malam jamuan dorm. ustazah abidah tak perasan yang kitorg ade party malam tu.yg paling syok. kantoi tenet *dating* pulak dekat belakang gym dengan mama rozy haaa. bagi alasan study and dah nak balik.haha.cukuplah .pasal ni. cukup. haaaaa gambar ni aku copy dari cho. tu sebab ade 5AJ. mohon jangan salah faham. ade banyak lagi tapi next time la. ni je mampu. adiossss


No comments:

Post a Comment