Thursday, 20 December 2012

tak kenal maka tak cinta

woottt woottt.. mari dekat . mari dekat. *ala ala iklan mayonis tv3. oke lupe,
assalamualaikum kaliannn..
amboi dah besawang blog aku nie. maaplar teman nie idakler blogger tetap,, lately nie asyik busy memanjang.. projek smpai 3 . drama. esaimen. oke tu semua hanyalah duniawi. so aku siapkan last minit dan sedikit TERkelam kabut nyer cto biler dah dekat final nie..arghhh persetankan itu semua...cukup cto . cukup..

haaaa, tajuk post x ley blar.

''tak kenal maka tak cinta''

amboi cto. ala ala dah ade pakwe baru ke. kih3 tak weh . tak. mohon jangan salah faham. oke post nie xd kaitan dengan yang hidup atau pun yang mati. dua hari lepas  is the best memories ever yang aku ade. u know what, aku berdrama uolssss. oke.. kalau dengar sekali mungkin orang boleh terima tapi kalau dengar 2 3 kali mungkin penyepak terajang yang aku layak terima. ouh aku bukanlah dari kelab kebudayaan yg ade event besar tuk dipertontonkan drama aku nie. nie hanyalah task yang kami dapat dalam kelas b.i..oke. berlakon bukanlah 1 benda yg sangat mudah. its take a lot of practice to perform as well as u need. n alhamdulillah . atas berkat usaha siang malam tunggang terbalik kami berpractice akhirnya settle jugak task drama kami. dah dah...
aku xnak la cter pasal drama aku. sebab korang pun dah familiar sgt ngn cter nie.

'CINDERELLA.'

 mungkin kalo bg adik korang tgk pon mungkin dye tengok part intro je. pastu mesti dye cakap.

'ala kak. cter nie dah lapuk dah. adik pun dah boleh blakon jd cinderella''

oke. stop it. of kan fon tu.then baik korang buang ipad o smart fon korang tu dlm longkang blakang umah o masuk plastic tanam dalam pasu bunga mak yang dah pecah. and jangan lupe kasi tumbuk sikit adik tu sebab taknak tengok video ko berlakon tuu. *don't try this at home

haihhh. banyak benda aku cakap tp x masuk2 pon point sebenar yg match dengan title aku atas tuu.. tak kenal maka tak cinta tuu ditujukan khas buat budak kelas english aku. aishhhh mungkin korang rase aku amatlah poyo nak show off pasal bebudak nie. heyy. of course weh. siang malam aku duk ngadap dorang. sgale stress hilang..mungkin pada awalnya kitorang nie awkward giler sebab kami lain lain fakulti . lagi lagi aku nie haa. tetibe budak ftsm. yg lain fep, fst.. tak ke ko rase ko pegi kelas tu macam raja yang tak kenal rakyat nyer . amboi, dah masuk kesultanan melayu dah nie. tak tak.. cube korang tengok nie~~

korang takkan jumpe kereta bunga-bungaan ciptaan abang tahir kite nie. mungkin akan diawet dan diletakkan di museum negara. hiks


ehhh awak. kenapa awak kat sebelah saya nie. tetttttttttttttttttt


we act as an evil stepsister n stepmother




 the cute three nice mice ~ cinderella n flower. i like the blue one at the right side, who is it ? of cos abg bonzer. *najib *


ayu yang banyak tolong aku n najib yang suke kacau hidup aku n sesuka hati buat gosip dye sendiri 
*maap. memang aku saje bagi gmbor tak senonoh ko nie. hah

                                                           nothing can separate us 

we are born to be together


          hafiz+tahir+nizam+sahar+aliff+najib+eilah+fatihah+aini+dila+hani+nasreen+shahira+ayu+nik

uolss 're my bestfrenz ever. even kite baru kenal n sangat singkat ptemuan kite nie. tp kite still boleh open table n lepak sesama kan. uolllsss buat aku gelak giler2..

to this handsome guy* terpaksa puji



nizam . thanks for being our leader. serously u're a good leader for us. banyak yg dah ko buat untuk team kite, n gud luck dengan dunia baru ko kat luar sane. n jangan lupe kami kat sini. kalau elaun dah dapat tu , roger roger ler kami. hiks

 n in my post today.. i would like to wish ''HAPPY BIRTHDAY '' to this little cute girl..


she's the one at the right side. she's from sabah bah. like people said..*boleh bah kalau kau*. to my dearest aini. selamat ulang tahun yang ke 19. alahai. mudanyerrr,, may Allah bless u. be a good girl n a good muslimah alriteeee,, me love u :)

to all of u. aku mintak maap dari ujung rambut sampai ujung buku lali kaki .. mungkin ade yg terasa ngn aku ..maap maap. segala yg aku cakap kadang kadang tu nak meriahkan suasana je. sory tauu..me love uolsssssss !!!!!!!!!!aihhh. mungkin sampai di sini saje . type banyak banyak mungkin korang meluat nak bace. muntah muntah mungkin. hiksss... k aku dah penatt.oke tata uollsss..sory la..dh lame x berblogging..ayat punn cam keling-ling..  
n this song is dedicated tu all of uolss.. 
 tata ~~